Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića Više o kolačićima


Parkirališta

 

Organizacijaska jedinica Parkirališta posluje unutar tvrtke KOMUNALNI SERVIS d.o.o., i upravlja svim gradskim zatvorenim i otvorenim parkiralištima pod naplatom. Zatvorena parkirališta u Gradu Rovinj-Rovigno su: Velika Valdibora, Mala Valdibora, Boksiti, Concetta, Nova Hladnjača i garaža Grand Hotel Park. Osim na zatvorenim parkiralištima posluje se i na otvorenim parkiralištima koja su podijeljena na 5 zona i to: Zona 1, 2, 3, 4 i 5.

Otvorena parkirališta su također podijeljena na stalna i sezonska parkirališta.

Stalna, tj. cijelogodišnja parkirališta pod naplatom su parkirališta u ulicama Matteo Benussi Cio,  Trg na Lokvi, Obala V. Nazora, Funtana, M. Benussi, Istarska (kraj MUP-a i TDV Naridola), Carducci, Aleja R. Boškovića (slijepi ogranak kraj ulaza u dvorište tvornice Mirna), 43. istarske divizije, Velika i Mala Valdibora, Boksiti, Concetta, Hladnjača, garaža Grand Hotela Park, Gripole-Spine', S. Pauletića, Sv. Vid.

Sezonska parkirališta pod naplatom su parkirališta u ulicama Obala Nona, Vijenac braće Lorenzetto, Ul. Braće Brajković, Šetalište za Škarabu (Monvi), Cademia, Košarkaško, Nogometno, Škaraba, Punta, Kuglana.

Plaćanje usluge parkiranje na javnim zatvorenim parkiralištima u gradu Rovinju moguće je izvršiti na automatskoj/ručnoj blagajni.

Plaćanje usluge parkiranja na javnim otvorenim parkiralištima u gradu Rovinju moguće je kupnjom parkirališne karte na parkirnom automatu, na ovlaštenom prodajnom mjestu KOMUNALNOG SERVISA d.o.o. (blagajna parkirališta Valdibora), na kioscima Tiska, iNovina i Azzurro, agenciji Aries, te putem aplikacija Bmove i Aircash ili slanjem SMS-a.

Odluka o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim otvorenim i zatvorenim parkiralištima Grada Rovinja-Rovigno

Odluka o uređenju prometa - Grad Rovinj-Rovigno

Neprometna signalizacija - uvjeti i cjenik

Plakatiranje

Zahtjevi i Obrasci

Upute i savjeti

Opći uvjeti

Prigovori

Cjenik Usluga

DIGITALNA INTERAKTIVNA KARTA PARKIRALIŠTA POD NAPLATOM