Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića Više o kolačićima


Zaštitimo sebe ali i okoliš!

Koristimo platnene maskice jer jednokratne maske sadrže plastiku!

#OSTANITEODGOVORNI

Čuvajući sebe čuvaš i druge!

NOVI TERMINSKI PLANOVI

Obavijest o izmijeni Plana prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog komunalnog otpada za razdoblje od 01.10. 2021. do 31.05. 2022.godine

Cistoca FAQ HR EU Projekt Banner HR
 
 

VAŽNA OBAVIJEST - AVVISO IMPORTANTE

Temeljem gradske Odluke o mjerama sprečavanja širenja epidemije bolesti koronavirusa COVID-19KOMUNALNI SERVIS d.o.o. i ODVODNJA ROVINJ-ROVIGNO d.o.o. privremeno obustavljaju prijem stranaka u urede. U tu svrhu, komunikacija se vrši putem telefona, poštom ili e-mailom, odnosno putem privremenog info pulta/blagajne od strane ulice Carera (Trg Na Lokvi). Iznimno od navedenog, moguć je prijem stranke uz prethodnu najavu dolaska u prostoru Uprave, i to radnim danom od 9:00 do 11:00 sati za KOMUNALNI SERVIS d.o.o., te od 11:00 do 13:00 sati za ODVODNJU ROVINJ-ROVIGNO d.o.o.

Broj stranaka ograničen je na jednu osobu po prijemu, uz poštivanje mjera socijalne distance, te uz preporuku korištenja zaštitne maske za lice i dezinfekciju ruku.

Važno je pridržavati se uputa i ostalih savjeta od strane ovlaštenih službi, kako bi svi pridonijeli sprječavanju širenja epidemije.

Molimo Vas za razumijevanje, i zahvaljujemo na istom.

Uprava KOMUNALNOG SERVISA d.o.o. i ODVODNJE-ROVINJ - ROVIGNO d.o.o.

 

Komunalni servis nudi oglašavanje putem vlastitih vozila za odvoz otpada. Detaljnije